Uncategorized

Safemoon koers verwachting

By October 12, 2021 No Comments
no image added yet.

Elke dag komen er meer en meer cryptocurrencies op de markt, elk met een iets ander model om te proberen beleggers aan te trekken. Een van de meest intrigerende cryptocurrencies die dit jaar is gelanceerd is SafeMoon, die de DeFi-wereld stormenderhand lijkt te veroveren.

In dit artikel zullen we onze SafeMoon koersvoorspelling in detail onderzoeken. We gaan in op wat SafeMoon is en hoe het werkt voordat we de beste plek belichten om nu in cryptocurrency te investeren

SafeMoon koers verwachting 2021 tot 2022

Omdat SafeMoon zo nieuw is op de cryptomarkt, is onze voorspelling van de SafeMoon-aandelen zeer speculatief. Er zijn echter enkele essentiële stukjes informatie die we in onze analyse kunnen invoeren om tot logische voorspellingen te komen. Met dat in gedachten, laten we een kijkje nemen naar onze SafeMoon voorspelling 2021 voor de komende maanden:

Een maand – De huidige SafeMoon prijs is ongelooflijk laag, handelend op $0.00000141. Echter, als het momentum zou aantrekken, zouden we de prijs in de komende maand richting het recente weerstandsniveau van $0,00000333 kunnen zien gaan.
Drie Maanden – Het is nog steeds relatief moeilijk om in SafeMoon te investeren, dus het verkrijgen van de liquiditeit voor hogere prijzen is nog steeds een probleem. Dat gezegd zijnde, schatten wij dat SafeMoon in de komende drie maanden richting de $0.00000500 regio zou kunnen gaan.
Begin 2022 – Als de ontwikkelaars van SafeMoon hun beloften nakomen, zal dat waarschijnlijk de hype rond deze altcoin doen toenemen. Dit zou SafeMoon naar de $0.00000600 regio kunnen duwen tegen het begin van 2022.

SafeMoon koers geschiedenis

Wanneer nieuwe cryptocurrencies op de markt komen, is er vaak niet veel informatie over wat ze doen of wie hun ontwikkelingsteam is. Beleggers moeten dus tussen de regels door lezen om te bepalen of de crypto een levensvatbare investering is of niet. Met dat in gedachten, laten we duiken in wat SafeMoon is en zijn koersgeschiedenis.

Safemoon is een cryptocurrency token dat werd gelanceerd in maart 2021. Het token is ondergebracht op de Binance Smart Chain (BSC), een door Binance ontwikkelde blockchain die parallel loopt aan de traditionele Binance Chain (BC). Het verschil tussen de twee is dat Binance Smart Chain smart contract-functionaliteit heeft, waardoor er veel mogelijkheden zijn om gedecentraliseerde applicaties (dApps) te bouwen.

Safemoon biedt een unieke manier om in cryptocurrency te investeren, aangezien mensen die Safemoon bezitten en het vervolgens verkopen, een vergoeding van 10% moeten betalen. Deze vergoeding wordt gehalveerd, waarbij 5% ervan wordt teruggegeven aan andere Safemoon-houders – de ontwikkelaars noemen dit ‘reflectie’. De extra 5% wordt weer verdeeld, waarbij 2,5% wordt gebruikt binnen de liquiditeitspools op exchanges zoals Pancake Swap, en het andere deel wordt omgezet in BNB.

SafeMoon voorspelling

De beslissing om cryptocurrency te kopen moet altijd een langetermijnvisie hebben, aangezien cryptoprijzen bijzonder volatiel kunnen zijn. Safemoon is niet anders, want in zijn korte levensduur heeft de prijs al enkele significante prijsschommelingen vertoond. Om een beter gevoel te krijgen van Safemoon’s vooruitzichten, laten we eens kijken naar de technische en fundamentele factoren die de prijs in de toekomst zouden kunnen vormen.

Technische Analyse
Het eerste ding om op te merken is dat Safemoon momenteel niet is genoteerd aan grote cryptocurrency-uitwisselingen zoals Binance of Coinbase. Hierdoor is de hoeveelheid liquiditeit relatief laag, wat betekent dat technische analyse niet zo nauwkeurig is als digitale munten met een hoge liquiditeit. De lage liquiditeit van Safemoon betekent dat grote kooporders de neiging hebben om de prijs aanzienlijk op te drijven – wat er op zijn beurt toe leidt dat meer mensen in de ‘hype’ kopen.

De Safemoon prijs schommelt vandaag rond het $0.0000014 niveau, dus je kunt meteen zien hoe goedkoop deze munt is ten opzichte van anderen. De prijs is langzaam bearish aan het worden, met de laatste echte piek die eind augustus plaatsvond. Als zodanig is het moeilijk om in deze Safemoon-voorspelling nauwkeurige voorspellingen te doen over de toekomstige prijs van het token, die zijn geworteld in technische analyse.

Echter, de prijs is vrijwel op hetzelfde niveau als in april, als u zou investeren in Safemoon token voor puur speculatieve redenen, dan zou dit niveau een fatsoenlijk gebied zijn om op te kopen. Er lijkt een klein steunniveau te zijn rond het gebied waar de prijs zich momenteel bevindt, wat een optimale plaats biedt om te kopen. Nogmaals, als gevolg van de lage liquiditeit en het gebrek aan handelsvolume, is het mogelijk dat dit steunniveau niet standhoudt – dus het is de moeite waard om dit risico te overwegen voordat u investeert.

Fundamentele Analyse
Fundamentele analyse is een andere kritische component bij het beleggen in cryptocurrency, omdat het kan helpen bepalen of een munt overgewaardeerd of ondergewaardeerd is. In het geval van Safemoon, vond het onderzoek dat we uitvoerden voor onze Safemoon prijsvoorspelling dat de market cap van de munt slechts $799 miljoen was op het moment van schrijven, volgens gegevens verzameld van CoinMarketCap. Dit is extreem klein voor een cryptocurrency en betekent dat Safemoon niet eens in de top 200 grootste crypto’s ter wereld staat.

Hoewel dit negatief kan lijken, betekent het eigenlijk dat als de Safemoon cryptocurrency extreme groei zou laten zien, dan zou elke investering op dit moment in zijn op het maaiveld. Op dit moment is de aandacht rondom Safemoon vooral negatief, omdat veel cryptocurrency marktcommentatoren beweren dat het token geen daadwerkelijk nut heeft, behalve om het ontwikkelingsteam en bepaalde investeerders rijk te maken.

Zelfs als dit het geval zou zijn, en Safemoon munt dramatisch in prijs zou stijgen voor een onmiddellijke daling, zou het nog steeds een goede investering zijn voor puur speculatieve beleggers. Bijvoorbeeld, als Safemoon gewoon zou terugkeren naar de all-time high van 20 april, dan zou dat een ongelooflijke 921% rendement betekenen vanaf de prijs van vandaag!

SafeMoon koers verwachting 2021 – 2025 – SafeMoon lange termijn

Nu u een idee hebt van wat Safemoon is en zijn achtergrond, kunnen we ons richten op de langetermijnvooruitzichten van de munt. De meeste beginnende cryptobeleggers kopen gewoon Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH), hoewel minder bekende munten zoals Safemoon betere opties kunnen zijn als je op zoek bent naar snel rendement. Dat gezegd hebbende, hebben deze opties echter de neiging veel risicovoller te zijn, dus dit zal afhangen van uw risicotolerantie.

Een van de meest aantrekkelijke factoren is dat Safemoon mensen beloont die het token houden door fondsen uit te keren die het platform ontvangt van de mensen die het token verkopen. Bovendien heeft Safemoon onlangs zijn eigen portemonnee uitgebracht op Google Play. Veel beleggers geloven dat dit een teken is dat het bedrijf zich in de groeifase bevindt, met meer aankondigingen te zijner tijd.

SafeMoon Nieuws – Conclusie

Concluderend, onze Safemoon voorspelling heeft behandeld wat dit token is en hoe het functioneert. Zoals u zich kunt voorstellen, heeft de kleine omvang van Safemoon, in combinatie met de media-aandacht die het heeft gekregen, ertoe geleid dat veel particuliere beleggers geloven dat het duizelingwekkende hoogten kan bereiken. Hoewel dit waar zou kunnen zijn, zou het feit dat Safemoon nog geen echte toepassingen heeft een probleem kunnen zijn; maar als dit verandert, zouden we enkele belangrijke bewegingen kunnen zien in de komende maanden en jaren.

Dus, als je vandaag wilt beginnen met het verhandelen van cryptocurrency, raden we je aan eToro te gebruiken. Hoewel eToro momenteel geen Safemoon aanbiedt, biedt het platform wel een enorme selectie aan alternatieve cryptocurrency’s om in te beleggen. Bovendien zijn alle beleggingen commissievrij, wat betekent dat u op de lange termijn veel geld bespaart.

Leave a Reply