Uncategorized

Cardano koers verwachting

By October 12, 2021 No Comments
no image added yet.

Cardano is momenteel de op drie na grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie en is de afgelopen jaren enorm in opkomst geweest. Dankzij het uitstekende peer-reviewed platform, lijkt Cardano klaar om de basis te worden voor vele gedecentraliseerde apps in de toekomst – wat grote dingen betekent voor de prijs van de crypto.

In dit artikel bespreken we onze Cardano Prijsvoorspelling voor de komende maanden en jaren. We zullen Cardano diepgaand onderzoeken, de elementen belichten die de prijs bepalen en u laten zien waar u Cardano volledig commissievrij kunt kopen!

Cardano verwachting 2021 -2022

Later in dit artikel, zullen we in onze Cardano voorspelling 2021 duiken, waarbij we de munt vanuit een technisch en fundamenteel standpunt zullen behandelen. Echter, als u op zoek bent naar een snelle Cardano voorspelling voor de korte termijn, zal dit gedeelte onze bevindingen presenteren door middel van een diepgaande analyse van het toekomstige traject van de munt.

Een maand – Het momentum dat Cardano op dit moment laat zien lijkt niet te stoppen, daarom schat onze Cardano voorspelling voor de komende maand in dat de digitale valuta verder omhoog zal schieten richting $3.50.
Drie Maanden – Als Cardano’s slimme contracten upgrade succesvol wordt gelanceerd en Bitcoin de $50.000 breekt, zal het bullish momentum dat we hebben gezien waarschijnlijk doorgaan. Hierdoor zal Cardano in de komende drie maanden richting de $5 mark gaan.
Begin 2022 – Voor 2022 zullen we waarschijnlijk wat consolidatie zien voor een nieuwe opwaartse push. Met dit in gedachten, onze Cardano voorspelling voor 2022 heeft de munt gewaardeerd op $7-$10 als dit bullish patroon doorzet.

 

Cardano Prijs Geschiedenis

Om te beginnen met onze Cardano koersvoorspelling, is het essentieel om terug te kijken en te zien hoe we op dit punt zijn gekomen. Dit proces is een belangrijk aspect van beleggen, omdat het ervoor zorgt dat alle investeringsbeslissingen goed geïnformeerd zijn. Maar laten we eerst een kort overzicht geven van wat Cardano is, voordat we kijken naar de koersgeschiedenis van de munt.

Cardano is een openbaar blockchain platform dat peer-to-peer transacties mogelijk maakt via zijn native token, ADA. Het platform werd opgericht door Charles Hoskinson, een van de mede-oprichters van Ethereum, samen met Vitalik Buterin. Het idee voor Cardano begon tot bloei te komen in 2015 en werd officieel gelanceerd in 2017.

In het bijzonder lijkt Cardano erg op het Ethereum-platform omdat het de ontwikkeling en implementatie van gedecentraliseerde apps (dApps) kan vergemakkelijken. De ontwikkelaars van Cardano streven er echter naar om het platform te positioneren als een ‘upgrade’ van Ethereum. Cardano gebruikt proof-of-stake (PoS) om blokken te delven – wat veel efficiënter is dan het proof-of-work (PoW) protocol dat door Ethereum en Bitcoin wordt gebruikt.

Niet veel mensen waren op zoek om Cardano te kopen tot eind 2020, toen het momentum in de markt begon aan te trekken. Tussen begin 2021 en mei 2021 steeg de Cardano-prijs live met een opmerkelijke 1299%. Veel van de hype rond Cardano werd afgeleid van zijn peer-reviewed fundamenten. Het feit dat Cardano’s platform geworteld is in de wetenschap betekent dat bedrijven zich meer op hun gemak voelen om met deze digitale activa in zee te gaan dan met andere.

Eind mei 2021 stierf de hype echter toen Cardano (samen met de meeste altcoins in de cryptocurrency markt) een aanzienlijke daling doormaakte. De munt daalde ongeveer 58% in de daaropvolgende maanden en vond een steunniveau op $ 1. Opmerkelijk is dat de Cardano-prijs dit steunniveau drie keer testte en nooit doorbrak – dit impliceert dat beleggers nog steeds geloofden dat Cardano waarde heeft, ook al was de crypto-markt in vrije val.

Cardano koers verwachting

Een belangrijk element van onze Cardano aandelenvoorspelling is het begrijpen van de technische en fundamentele factoren die de prijs in de toekomst zouden kunnen sturen. Dit is een noodzakelijk proces om te voltooien wanneer u overweegt hoe u cryptocurrency kunt kopen, omdat het ervoor zorgt dat elke investeringsbeslissing goed geïnformeerd is. Met dat gezegd, presenteren de secties hieronder de technische en fundamentele componenten van onze ADA-prijsvoorspelling.

Technische Analyse
Net als wanneer je aandelen koopt, is het cruciaal om de prijsgrafiek te analyseren om te bepalen waar de prijs in de toekomst heen zou kunnen gaan. We hebben de grafiek grondig bestudeerd via onze Cardano voorspelling en hebben enkele interessante patronen opgemerkt die in de toekomst zouden kunnen spelen. Zoals u momenteel kunt zien, vertoont de Cardano-prijs geen tekenen van stoppen, snel stijgend sinds juli 2021.

De prijs raasde voorbij het $1,80-niveau, dat eerder een belangrijke weerstand was. In feite keerde de prijs zelfs terug naar dit niveau en testte het opnieuw als steun – wat een zeer bullish teken is. Hierdoor zal de ATH van mei 2021 waarschijnlijk worden getest en gebroken. Het marktsentiment voor Cardano is veel te optimistisch voor deze weerstandsniveaus om stand te houden.

In de toekomst is onze Cardano prijsvoorspelling zeer optimistisch. Nu de ATH is doorbroken, is er geen technische basis om een specifieke prijsvoorspelling te doen – aangezien de prijs nog nooit eerder op deze hoogtes is geweest! Echter, wat meestal gebeurt is dat de prijs dezelfde hoeveelheid omhoog beweegt als de vorige bullish impuls. Als we dit uitmeten, zou Cardano voor het einde van het jaar rond het $3,60-$5-niveau uitkomen – wat het een goede investering maakt voor speculatieve beleggers!

Fundamentele analyse
Een ander aspect van onze Cardano-voorspelling is fundamentele analyse. Net zoals wanneer u Ethereum UK koopt, is een investering in Cardano een investering in de Cardano blockchain. Zoals eerder opgemerkt, lijkt het platform van Cardano zichzelf op de markt te brengen als een upgrade van die van Ethereum – waardoor het een aantrekkelijker vooruitzicht is voor bedrijven.

Een van de meest aantrekkelijke dingen aan Cardano is de manier waarop staking werkt. De mensen die ADA-munten op het netwerk bezitten, zijn degenen die de transacties valideren – en daardoor kunnen ze ‘rente’ verdienen op hun bezittingen. Mensen die grote hoeveelheden Cardano bezitten kunnen een ‘stake pool’ beheren, waardoor ze meer dan 6% rente per jaar verdienen, terwijl kleinere houders hun tokens kunnen aanbieden aan een bestaande stake pool en een rendement kunnen verdienen. Dit proces is aantrekkelijk voor investeerders, omdat het hen in staat stelt een passieve inkomstenstroom te genereren, gewoon door Cardano te bezitten.

Op de lange termijn, schat onze Cardano voorspelling dat veel meer bedrijven Cardano’s platform zullen adopteren. Op dit moment is Ethereum nog steeds het meest verhandelbare en bekende platform, dus Cardano heeft in dat opzicht stevige concurrentie. Echter, zodra hun slimme contracten upgrade live gaat, zou het de impuls kunnen geven die nodig is voor toekomstige bewegingen in de muntprijs.

Cardano koers verwachting 2021 – 2025 – lange termijn vooruitzichten

Nu u de basisprincipes van Cardano kent, richten wij onze aandacht op de langetermijnvooruitzichten van de munt in onze Cardano koersvoorspelling 2025. Zoals eerder opgemerkt, lijkt het proof-of-stake algoritme van Cardano beter te zijn dan de huidige algoritmen die worden gebruikt door Bitcoin, Ethereum en Litecoin, waardoor Cardano veel energie-efficiënter is. In een artikel van Forbes staat dat Bitcoin 0,51% van het totale energieverbruik van de wereld voor zijn rekening neemt, evenveel als een klein land!

Door het andere algoritme van Cardano is er veel minder energie nodig, waardoor het platform milieuvriendelijker is. Dit heeft als bijkomend voordeel dat het Cardano-ecosysteem aantrekkelijker wordt voor bedrijven, aangezien zij zullen willen samenwerken met een verantwoordelijk bedrijf. In wezen blijkt dit een win-win te zijn voor

Cardano Nieuws

Zoals dit artikel heeft benadrukt, is het potentieel dat Cardano op dit moment heeft enorm. Het recente bullish momentum kan gezien worden als slechts het begin voor deze crypto, wat betekent dat er nog veel meer upside is om van te profiteren in de komende maanden en jaren. De real-world use cases voor Cardano’s platform maakt de munt een enorme speculatieve investering, ongeacht uw ervaringsniveau.

Als u Cardano vandaag wilt kopen, raden wij u aan eToro te gebruiken. eToro is een van de veiligste plaatsen om in cryptocurrencies te beleggen, met regelgeving van de FCA, ASIC en CySEC. Bovendien rekent eToro geen commissies wanneer u een transactie plaatst – waardoor ze een van de meest kosteneffectieve plaatsen zijn om Cardano te kopen!

Leave a Reply